Φόρτωση Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση του Δ.Π.Μ.Σ. “Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός” το Σάββατο 1/4/2023 με τίτλο “Τουρισμός – Ελλάδα: Στόχευση και δυνατότητες” και με κεντρική ομιλήτρια την κ. Αγγελική Βαρελά, Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού & Εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.).

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

01/04/2023 | 19:00 - 21:00

Εκδήλωση του ΔΠΜΣ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» «Τουρισμός – Ελλάδα: Στόχευση και δυνατότητες»

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. διοργανώνει το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00-21.00, διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα:

«Τουρισμός – Ελλάδα: Στόχευση και δυνατότητες»

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κ. Αγγελική Βαρελά, Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού & Εξωτερικού του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), η οποία θα αναπτύξει το θέμα με έμφαση στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού.

Θα ακολουθήσει πάνελ με μεταπτυχιακούς αποφοίτους του Προγράμματος, οι οποίοι θα παρουσιάσουν συνοπτικά τις διπλωματικές εργασίες τους. Παρουσιάζουν οι διπλωματούχοι: Στυλιανή Λώτη, Χρυσούλα Μόρφη, Μαρία Φουλατζικλή, Θωμάς Καφφές

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκ μέρους των δύο συνεργαζομένων Τμημάτων των δύο Ιδρυμάτων, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Α.Π.Θ. καθηγητής κ. Απόστολος Κραλίδης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού του ΔΙ.ΠΑ.Ε. καθηγητής κ. Θεόδωρος Καργίδης, και ο εκπρόσωπος του ΥΜΑΘ κ. Αναστάσιος Ζαφειρίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις δράσεις του Υπουργείου για την ενίσχυση του Τουρισμού σε Μακεδονία και Θράκη.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom στον εξής σύνδεσμο:

https://authgr.zoom.us/j/99098353198

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
01/04/2023
Ώρα:
19:00 - 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ιστότοπος:
https://authgr.zoom.us/j/99098353198

Διοργανωτής

Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός»
Email
http://msc-religioustourism.web.auth.gr/

ΑΦΙΣΑ Θ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κατεβάστε το PDF


Χρησιμοποιήστε το παραπάνω κουμπί για να δείτε το αρχείο PDF
File URL: https://past.auth.gr/website/wp-content/uploads/2023/03/ΑΦΙΣΑ-Θ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.pdf


Συνημμένα αρχεία

Όνομα αρχείου Αρχείο

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Είδος αρχείου: pdf212,46 KB

Κατεβάστε το αρχείο

share

Νέα / Εκδηλώσεις

Σύντομη Περιγραφή του Τμήματος

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών-Ειδικεύσεις:

Πατήστε εδώ για να δείτε το Αναμορφωμένο Πρόγραμμα Σπουδών ή εδώ για να δείτε βίντεο με την αναλυτική παρουσίαση του Τμήματος