Φόρτωση Εκδηλώσεις

Συμμετοχή του Τμήματος στη διεθνή έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 2024

 • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

25 Απριλίου - 27 Απριλίου

Στη BEYOND 2024 τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες τεχνολογίας που συμμετέχουν ως εκθέτες και να διερευνήσουν την πιθανότητα ανάπτυξης συνεργασιών για τα επερχόμενα προγράμματα χρηματοδότησης.

To AΠΘ συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND 2024, στο περίπτερο 15 stand Ν. C01 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με 11 εκθέτες.

Μεταξύ των εκθετών είναι και το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Χριστιανικού Πολιτισμού

Για τη δωρεάν είσοδο στην BEYOND 2024 είναι απαραίτητη η προεγγραφή έως τις 24 Απριλίου εδώ.


Δείτε φωτογραφίες από την έκθεση.


Τι περιλαμβάνει η BEYOND 2024:

 •  Κορυφαίες εταιρείες ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας
 • Πρωτοπόρα ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ιδρύματα
 • Δυναμικές start ups και scale ups
 • Λύσεις αιχμής στην μηχανογράφηση, την κυβερνοασφάλεια, τις υπηρεσίες cloud, τα data centers και smart cities
 • Workshops μεταξύ άλλων για την ψηφιακή κάρτα εργασίας και τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS και ΑΑΔΕ
 • Το μεγαλύτερο συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη στην Ελλάδα περισσότερους από 55 ομιλητές και διεθνώς αναγνωρισμένους keynote speakers https://www.beyond-expo.gr/wp-content/uploads/2024/04/BEYOND2024_TENTATIVE-AGENDA_SPEAKERS_18.04.2024.pdf
 • Το 11ο Technology Forum https://technology-forum.eu/
 • Ημέρες καριέρας
 • Εκατοντάδες προγραμματισμένες B2B και B2G συναντήσεις
 • Παράλληλες εκδηλώσεις με επίκαιρα ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων τις ψηφιακές προκλήσεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, καλές πρακτικές για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων, την ψηφιακή διοίκηση των ΟΤΑ, καθώς επίσης την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία, τη γεωργία, τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, το υπεύθυνο τυχερό παιχνίδι και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. https://www.beyond-expo.gr/program/, https://www.beyond-expo.gr/parallel-events-2024/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND www.beyond-expo.gr.


Σχετικά με τη BEYOND

H BEYOND είναι μία διεθνής έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης είναι η INTRACOMTELECOM και η OKTABIT και χορηγοί οι MYTILINEOS, AVOCADO, POLITISTECHNOLOGIES, AI LABS BY UBITECH και QUEST GROUP.

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ. ΗΕΤΙΑ, AIC, SOFTONE και AXAPTA MASTERS.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Απριλίου
Τέλος:
27 Απριλίου
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διοργανωτής

Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Χριστιανικού Πολιτισμού

share

Νέα / Εκδηλώσεις

Ανακοίνωση Ορκωμοσίας-Ιούνιος 2024

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας πατώντας εδώ