Ανακοινώσεις Φοιτητικά

Ανακοινώσεις που αφορούν τους φοιτητές


Ενημερωτική Εκδήλωση Πρακτικής Άσκησης 2023-24

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Α.Π.Θ. διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2023-2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά τη Δευτέρα 27.11.2023 στις 09.00 πμ. Ο χώρος της δια ζώσης … Διαβάστε περισσότερα “Ενημερωτική Εκδήλωση Πρακτικής Άσκησης 2023-24”

Δες την ανακοίνωση

Πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024

Κατόπιν υπόδειξης του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ, ανακοινώνεται η πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024 από τον διεθνή φορέα Gerda Henkel Foundation (https://www.gerda-henkel-stiftung.de/en/). Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από το link: (https://www.gerda-henkel-stiftung.de/en/prize). Καταληκτική ημερομηνία … Διαβάστε περισσότερα “Πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024”

Δες την ανακοίνωση

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση ενημέρωσηςγια το Erasmus+ Πρακτική Άσκηση(07.11.2023)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την προσεχή Τρίτη, 07.11.2023 και ώρα 13.00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση για τους φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ σχετικά με τις δυνατότητες μετακίνησης των φοιτητών μέσω του Προγράμματος Erasmus+ Πρακτική Άσκηση. Σύνδεσμος:https://authgr.zoom.us/j/93440817248?pwd=YURndUtEOXYybHVHb2xqaGUwdkdSdz09 (Η σύνδεση είναι εφικτή από τις … Διαβάστε περισσότερα “Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση ενημέρωσηςγια το Erasmus+ Πρακτική Άσκηση(07.11.2023)”

Δες την ανακοίνωση

Winter Schools at ITMO University 2024!

Σας προωθούμε μήνυμα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ που αφορά σπουδές στο ITMO University στην Ρωσία. Hello!Warm greetings from ITMO University, St. Petersburg, Russia! May we please share with you ITMO schools that will be taking place this winter (I … Διαβάστε περισσότερα “Winter Schools at ITMO University 2024!”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση προσφοράς δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Κινέζικης Γλώσσας διάρκειας 2 εβδομάδων ( 20.11 – 2.12.2023).

Από το συνεργαζόμενο με το ΑΠΘ Πανεπιστήμιο Shanghai Lixin University of Accounting and Finance της Κίνας, παραλήφθηκε η παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με το συνημμένο της. Αφορά πρόσκληση προς τους φοιτητές του ΑΠΘ (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), για συμμετοχή στο πρόγραμμα “China … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση προσφοράς δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Κινέζικης Γλώσσας διάρκειας 2 εβδομάδων ( 20.11 – 2.12.2023).”

Δες την ανακοίνωση

Δήλωση και διανομή συγγραμμάτων

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2023_24.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν … Διαβάστε περισσότερα “Δήλωση και διανομή συγγραμμάτων”

Δες την ανακοίνωση

Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών-Χορευτική Ομάδα Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης

H ΧΟΦΕΘ δημιουργήθηκε το 1979 από μία παρέα οικότροφων των εστιών με καταγωγή από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Είναι χορευτική ομάδα, αποτελείται από άτομα που αγαπούν τον παραδοσιακό χορό και είναι ανοιχτή για όσους έχουν όρεξη και θέληση να τον μάθουν. Φέτος ξεκινάμε … Διαβάστε περισσότερα “Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών-Χορευτική Ομάδα Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης”

Δες την ανακοίνωση

Πρόσκληση σε πρόγραμμα ψυχικής ενδυνάμωσης για την επιλογή καριέρας

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ διοργανώνουν ένα πρόγραμμα ψυχικής ενδυνάμωσης για την επιλογή καριέρας το οποίο απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 6 συναντήσεις και οι δηλώσεις συμμετοχής … Διαβάστε περισσότερα “Πρόσκληση σε πρόγραμμα ψυχικής ενδυνάμωσης για την επιλογή καριέρας”

Δες την ανακοίνωση

Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος 2022-2023

Την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από Τετάρτη 27  Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη  03  Οκτωβρίου  2023 το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8). Όπως διευκρινίζεται … Διαβάστε περισσότερα “Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων Φοιτητικού Στεγαστικού Επιδόματος 2022-2023”

Δες την ανακοίνωση

Οδηγίες για Πρωτοετείς

Θα υπάρξει ειδική τελετή υποδοχής Πρωτοετών τη 19η Οκτωβρίου Με βάση το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του Α.Π.Θ. : Ημερομηνία Έναρξης Μαθημάτων είναι η Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση για την εγγραφή Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος

Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Υποτρόφων Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών https://dps.auth.gr/2023/10/02/expatriates2023/ ή απευθείας πατώντας εδώ Εγγραφές πρωτοετών με τις κατηγορίες: Α) Πανελλαδικές εξετάσεις, Β) Ειδική κατηγορία ατόμων με σοβαρές παθήσεις. Καταχώρηση των απαραίτητων δικαιολογητικών από  28 Σεπτεμβρίου έως … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση για την εγγραφή Πρωτοετών Φοιτητών του Τμήματος”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024.  Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 1051/77 (άρθρο 1 παραγρ.2α και άρθρο 7 παραγρ.1ε) όλοι οι … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024”

Δες την ανακοίνωση

JLU’s International Virtual Programme (VIP) – Winter Semester 2023/24

Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ.  με το Justus Liebig University Giessen της Γερμανίας, προσφέρονται από το εν λόγω Πανεπιστήμιο δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ, σε διάφορα επιστημονικά πεδία, καθώς και δωρεάν μαθήματα … Διαβάστε περισσότερα “JLU’s International Virtual Programme (VIP) – Winter Semester 2023/24”

Δες την ανακοίνωση

Πρόγραμμα ΙΚΥ/ Ενίσχυση συμμετοχής ομάδων φοιτητών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς 2023-2024

Συνημμένα σας κοινοποιούμε τα ακόλουθα έγγραφα αναφορικά με το πρόγραμμα του ΙΚΥ που αφορά σε συμμετοχή ομάδων φοιτητών ΑΕΙ σε διεθνείς διαγωνισμούς για το ακαδ. έτος 2023-2024.

Δες την ανακοίνωση