Ανακοινώσεις Απόφοιτοι

Ανακοινώσεις που αφορούν αποφοίτους


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση και τα συνημμένα αρχεία

Δες την ανακοίνωση

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: “Η Τέχνη της Χαρακτικής. Θεωρία και Τεχνικές” του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ)

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη προγράμματος για την εκμάθηση της τέχνης της Χαρακτικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο εργαστήριο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του ΑΠΘ, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον καθηγητή Τρύφωνα Τσομπάνη. Μέσω του προγράμματος … Διαβάστε περισσότερα “Eκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: “Η Τέχνη της Χαρακτικής. Θεωρία και Τεχνικές” του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ)”

Δες την ανακοίνωση

Πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024

Κατόπιν υπόδειξης του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ, ανακοινώνεται η πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024 από τον διεθνή φορέα Gerda Henkel Foundation (https://www.gerda-henkel-stiftung.de/en/). Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από το link: (https://www.gerda-henkel-stiftung.de/en/prize). Καταληκτική ημερομηνία … Διαβάστε περισσότερα “Πρόσκληση για την υπόδειξη υποψηφίων για το βραβείο Gerda Henkel Prize 2024”

Δες την ανακοίνωση

Προκηρύξεις για διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές

Ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος έχουν δημοσιευτεί οι προκηρύξεις για διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές (στο μενού Σπουδές>Διδακτορικές Σπουδές και Σπουδές>Μεταδιδακτορικές Σπουδές αντίστοιχα)

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση Δια Βίου προγράμματος Αγιογραφίας

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη του Δια Βίου Προγράμματος «Η Τέχνη της Αγιογραφίας. Θεωρία και Τεχνικές», διάρκειας εννέα μηνών (440 διδακτικές ώρες), το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση Δια Βίου προγράμματος Αγιογραφίας”

Δες την ανακοίνωση

Ενημέρωση Προκήρυξης προγράμματος Τμήματος Βυζαντινής Θεολογίας για το ακαδ. έτος 2023-2024 (KBE)

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΑΠΘ, το Τμήμα Βυζαντινής Θεολογίας του Κέντρου Βυζαντινών Ερευνών ΑΠΘ θα υλοποιήσει Σεμινάριο Επιμόρφωσης Πτυχιούχων ΑΕΙ για το ακαδ. έτος 2023-24,  με τίτλο: «Βυζαντινός πολιτισμός και … Διαβάστε περισσότερα “Ενημέρωση Προκήρυξης προγράμματος Τμήματος Βυζαντινής Θεολογίας για το ακαδ. έτος 2023-2024 (KBE)”

Δες την ανακοίνωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Σχολής Θετικών Επιστημών: Εξαρτήσεις στον 21ο αιώνα: Μύθοι και Πραγματικότητες

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, με την αρωγή της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΣΘΕ, εκδήλωση με θέμα: «Εξαρτήσεις στον 21ο αιώνα: Μύθοι και Πραγματικότητες» και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη … Διαβάστε περισσότερα “ΕΚΔΗΛΩΣΗ Σχολής Θετικών Επιστημών: Εξαρτήσεις στον 21ο αιώνα: Μύθοι και Πραγματικότητες”

Δες την ανακοίνωση

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση του γραφείου διασύνδεσης με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην πράξη ” την Τρίτη 16 Μαϊου στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη“, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μάϊου 2023, 09.30-14.45 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ … Διαβάστε περισσότερα “Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση του γραφείου διασύνδεσης με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην πράξη ” την Τρίτη 16 Μαϊου στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ”

Δες την ανακοίνωση

Υποτροφία Φανουράκη

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών https://dps.auth.gr/2023/03/09/fanourakis/ έχει αναρτηθεί προκήρυξη του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη σχετικά με τη χορήγηση έως επτά (7) υποτροφιών, με επιλογή, για α) μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές πλήρους και μη εξ‘ αποστάσεως φοίτησης και β) … Διαβάστε περισσότερα “Υποτροφία Φανουράκη”

Δες την ανακοίνωση