Ανακοινώσεις Aνακοινώσεις Μαθημάτων

Όλες οι ανακοινώσεις διδασκόντων που αφορούν μαθήματα, προγράμματα μαθημάτων, εξετάσεις κλπ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (Υ201) ΤΑΞΗ Αν. Καθηγήτριας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Γ. ΔΑΦΝΗ

Το μάθημα της Εισαγωγής στην Παλαιά Διαθήκη (Υ201), τάξη  Αν.Καθηγήτριας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Γ. ΔΑΦΝΗ, θα αρχίσει κατ΄ εξαίρεσιν στις 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 15.30 (αντί 13.00) στην αίθουσα Α΄.

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος Γαλλικά 1

Για να δείτε την ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος των Γερμανικών πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος στο μενού Αρχική ⁄ Σπουδές ⁄ Προπτυχιακές Σπουδές ⁄ Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων & Εξετάσεων Προπτυχιακού ή πατήστε απευθείας εδώ

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση για εξέταση του μαθήματος «Ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα για ακαδημαϊκούς σκοπούς» των αλλοδαπών φοιτητών

Για να δείτε την ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος «Ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα για ακαδημαϊκούς σκοπούς» των αλλοδαπών φοιτητών πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος στο μενού Αρχική ⁄ Σπουδές ⁄ Προπτυχιακές Σπουδές ⁄ Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων & Εξετάσεων Προπτυχιακού … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση για εξέταση του μαθήματος «Ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα για ακαδημαϊκούς σκοπούς» των αλλοδαπών φοιτητών”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση – Πρόσκληση για παρακολούθηση εισήγησης

Την  ΤΕΤΑΡΤΗ  10/1/2024  και ώρα  10πμ στα πλαίσια των μαθημάτων ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ (Α΄εξ)  και  ΟΜΙΛΗΤΙΚΗ (Ε΄ και Ζ΄ εξ)  στο Γ΄ αμφιθέατρο  ο π. Μιχαήλ Παπανικολάου (Ηλεκτρολόγος του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου & Θεολόγος) υποψήφιος διδάκτωρ στον Τομέα Λατρείας, … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση – Πρόσκληση για παρακολούθηση εισήγησης”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος των Γερμανικών

Για να δείτε την ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος των Γερμανικών πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος στο μενού Αρχική ⁄ Σπουδές ⁄ Προπτυχιακές Σπουδές ⁄ Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων & Εξετάσεων Προπτυχιακού ή πατήστε απευθείας εδώ

Δες την ανακοίνωση

Δήλωση και διανομή συγγραμμάτων

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/Files/Dianomi_Xeimerinou_2023_24.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν … Διαβάστε περισσότερα “Δήλωση και διανομή συγγραμμάτων”

Δες την ανακοίνωση

Διεξαγωγή μαθήματος (Χ331) “Εφαρμογές της Πληροφορικής στη Θεολογία Α΄- Επεξεργασία εικόνας και ήχου”

Το επιλεγόμενο μάθημα του π. Γρηγορίου-Τηλεμάχου Σταμκοπούλου (Χ331) “Εφαρμογές της Πληροφορικής στη Θεολογία Α΄- Επεξεργασία εικόνας και ήχου” θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, 6-9μμ στη νησίδα υπολογιστών.

Δες την ανακοίνωση

Διεξαγωγή μαθήματος (Χ355) “Επεξεργασία Δεδομένων Α᾽. Θεολογικά Δεδομἐνα, Συβάντα, Πιθανότητες και Ανάλυση της Πληροφορίας”

Το επιλεγόμενο μάθημα του π. Γρηγορίου-Τηλεμάχου Σταμκοπούλου (Χ355) “Επεξεργασία Δεδομένων Α᾽. Θεολογικά Δεδομἐνα, Συβάντα, Πιθανότητες και Ανάλυση της Πληροφορίας” θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, 6-9μμ στη νησίδα υπολογιστών.

Δες την ανακοίνωση

Προσφερόμενα μαθήματα επιλογής της Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού

Η Επώνυμη Έδρα Ρωσικής γλώσσας και Πολιτισμού «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη» του ΑΠΘ ανακοινώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, τη διεξαγωγή μαθημάτων ελεύθερης επιλογής σε προπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες όλων τον Τμημάτων του ΑΠΘ στα μαθήματα της Ρωσικής Γλώσσας και … Διαβάστε περισσότερα “Προσφερόμενα μαθήματα επιλογής της Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών για δυνατότητα δήλωσης μαθήματος γαλλικής γλώσσας (επίπεδο Β1) «Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γαλλόφωνα Πανεπιστήμια» -Preparation in the French language for participating in ERASMUS+ Programs (κωδικός: ΓΑΛ-ERASM για το χειμερινό εξάμηνο και ΓΑΛ-ERASM-B για το εαρινό εξάμηνο)

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών για δυνατότητα δήλωσης στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 του διατμηματικού μαθήματος «Γερμανόφωνα Πανεπιστήμια και φοιτητική καθημερινότητα στο γερμανόφωνο χώρο» (κωδικός: ΓΕΡΜ-UNIS)

Δες την ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ  Ε΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – Μάθημα: Ομιλητική

Την ΠΕΜΠΤΗ  5/10/2023  ξεκινούν οι παραδόσεις στο μάθημα :  ΟΜΙΛΗΤΙΚΗ . Το μάθημα θα γίνεται στην αίθουσα β΄ της Σχολής (γ΄ όροφος)  και κατά τις ώρες 10-13 μμ.  Η παρουσία των κ.κ φοιτητών θεωρείται  απαραίτητη και αναγκαία, για μια καλή … Διαβάστε περισσότερα “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ  Ε΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – Μάθημα: Ομιλητική”

Δες την ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ  Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – Μάθημα: Εισαγωγή στη Χριστιανική Λατρεία

Την Τετάρτη 4/10/2023  ξεκινούν οι παραδόσεις στο μάθημα :  ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ  ΛΑΤΡΕΙΑ . Το μάθημα θα γίνεται στο Γ΄ αμφιθέατρο της Σχολής (β΄ όροφος)  και κατά τις ώρες 9-12.  Η παρουσία των κ.κ φοιτητών θεωρείται  απαραίτητη και αναγκαία, για … Διαβάστε περισσότερα “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ  Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ – Μάθημα: Εισαγωγή στη Χριστιανική Λατρεία”

Δες την ανακοίνωση

Ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024.  Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 1051/77 (άρθρο 1 παραγρ.2α και άρθρο 7 παραγρ.1ε) όλοι οι … Διαβάστε περισσότερα “Ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024”

Δες την ανακοίνωση