Ανακοίνωση BRAUIC EVENT: 2024 Global Campus: Exchange Program for Summer Schools-ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ως προς το κόστος συμμετοχής των φοιτητών του ΑΠΘ στο Summer Camp

17 / 05 / 2024

Σας προωθούμε την αλληλογραφία του Τμήματος Διεθνών Σπουδών ΑΠΘ με τα συνημμένα της, από το Διεθνές Δίκτυο BRAUIC στο οποίο το ΑΠΘ είναι μέλος.

Η αλληλογραφία αφορά στη διοργάνωση Summer Camp στο Πανεπιστήμιο Udayana στο Μπαλί της Ινδονησίας το οποίο είναι επίσης μέλος του Δικτύου BRAUIC, από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου 2024 (8 ημέρες)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Summer Camp στο Πανεπιστήμιο Udayana της Ινδονησίας από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου 2024 (8 ημέρες).

Το θέμα του Summer Camp είναι η εξοικείωση με τη χρήση της αγγλικής γλώσσας και ειδικότερα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  1. Αγγλικά για επικοινωνία
  2. Ενίσχυση δεξιοτήτων δημόσιου λόγου στην αγγλική γλώσσα
  3. Πρακτική δημόσιου λόγου και παρουσίασης

Το κόστος συμμετοχής στο Summer Camp είναι 550€ για τους φοιτητές του ΑΠΘ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα διατροφής, διαμονής, συμμετοχής στις δραστηριότητες και τα έξοδα των τοπικών μέσων μεταφοράς.
Τα έξοδα μετακίνησης από την Ελλάδα στην Ινδονησία δε συμπεριλαμβάνονται στο ανωτέρω κόστος και βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για τη δήλωση της συμμετοχής σας χρειάζεται να συμπληρώσετε την αίτηση (συνημμένο αρχείο “Application Summer Camp Udayana University Bali” έως τις 31 Μαϊου 2024 και να την υποβάλετε στο e-mail international@unud.ac.id με κοινοποίηση στο internat-rel@auth.gr.


Dear member universities,

It’s with great pleasure to announce 2 more summer schools under the 2024 Global Campus: Exchange Program for Summer Schools.

2) Summer Camp 2024, Udayana University, Indonesia

Sharing Policy: 

1. Providing tuition-reduction places at the final price of 550 USD/person; The program fee covers academic and cultural courses, meals, accommodation, activities, and local transportation.

2. For 10 students from the same university, one teacher will be waived from the program fee.

Dates: August 4th-11th, 2024 (8 days)

Deadline: May 31st, 2024

Registration: Registration shall be organized by each BRAUIC member university by submitting the application form (see Annex) to international@unud.ac.id (International Office, Udayana University, Indonesia).

Find more from the annex.

We look forward to your participation!

BRAUIC Secretariat

May, 2024

Συνημμένα αρχεία

Όνομα αρχείου Αρχείο

poster

Είδος αρχείου: jpg388,75 KB

Κατεβάστε το αρχείο

Lovina Summer Camp 2024 -Itinerary

Είδος αρχείου: pdf101,82 KB

Κατεβάστε το αρχείο

Application Summer Camp Udayana University Bali 2024

Είδος αρχείου: xlsx11,30 KB

Κατεβάστε το αρχείο

share